Căutare Live

VIDEO! "Liniuta": Lamborghini Aventador versus Mercedes-Benz SLS AMG Roadster - Vezi cine bate!

Lamborghini Aventador sau Mercedes-Benz SLS AMG Roadster? Cine ajunge primul, cu start de pe loc, la linia de "Finish" trasata la 1.6 kilometri (1 mila)? Asta au vrut sa afle si cei de la Hennessey Performance care au aliniat bolizii la start, chiar daca "cifrele" celor doua masini sunt clare.

Mercedes-ul nu a avut nici o sansa, chiar daca in primii metrii ai curselor de acceleratie (liniute) i-a luat, de fiecare data, fata Lamborghini-ului, punand mai bine forta la sol. Diferenta de putere si-a spus cuvantul. SLS-ul AMG Roadster are sub capota un V8 de 6.3 litri, ce dezvolta 563 CP si un cuplu maxim de 650 Nm, impingand masina pana la 100 km/h in 3.7 secunde. Iar Aventador-ul este animat de un "monstru" V12, de 6.5 litri, care scoate 690 CP si 690 Nm, "batand" suta in 2.9 secunde.

Test TopGear: Opel Astra OPC, hot-hatch de 280 CP... Programul Rabla: Oamenii dorm in masini pentru a prinde un voucher!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri