Antena Căutare

Programul Rabla: Oamenii dorm in masini pentru a prinde un voucher!

De o saptamana, strazile de langa centrul Remat din Ploiesti sunt pline ochi. Ai zice ca este o expozitie cu premii pentru rable. Zeci de oameni dorm, mananca si socializeaza in masinile bune de dus la fier vechi, in speranta ca vor primi un voucher. Cei mai multi au ramas insa cu sperantele. Azi au fost anuntati ca tichetele s-au terminat.

De aproape o saptamana, proprietarii de rable din Prahova s-au adunat ca sa prinda vouchere in programul "Rabla". S-a format, inevitabil, coada, asa ca oamenii nu s-au mai dus acasa, de teama ca isi vor pierde locul. Si nu le-a mai ramas decat sa se adapteze.

La cate au indurat, masinile le-au devenit case. Iar la cate masini s-au asezat la coada, s-ar putea spune ca s-a format un intreg lant hotelier.

Au dormit, insa, iepureste de teama hotilor si au indurat temperaturile racoroase. Totul, in speranta ca vor rezolva mai repede problema. Insa nici gand de asa ceva. La Ploiesti s-au terminat voucherele!

Reprezentantii centrului Remat nu au putut fi contactati pentru un punct de vedere. Iar proprietarii nu mai au alta solutie decat sa astepte alte tichete.

VIDEO! "Liniuta": Lamborghini Aventador versus Mercedes-Benz SLS AMG Roadster - Vezi cine bate!... Franarea automata va deveni obligatorie pentru toate masinile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x