Antena Căutare

Masina lui Ahmadinejad, vanduta la licitatie cu 2,4 milioane $

Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a reusit sa isi vanda vechiul Peugeot 504 de culoare alba cu 2,4 milioane de dolari. Veche din 1977, masina a fost cumparata de un conational, dupa o licitatie pe internet care a durat mai multe luni.

"Dupa Iran, cei mai multi vizitatori ai site-ului de licitatie au fost din Statele Unite ale Americii", a declarat un oficial, citat de agentia de presa ISNA, cand i-a inmanat cheia noului proprietar. Masina valoreaza in mod normal pana in 2.000 de dolari pe piata locala.

Ahmadinejad a lansat un site, ahmadinejad-car.com, la sfarsitul lunii decembrie, pentru a primi oferte pentru masina sa, licitatia incheiindu-se la sfarsitul lunii februarie. Liderul iranian a promis sa cheltuiasca banii obtinuti la licitatie pentru a construi case pentru tinerii care au nevoie de adapost.

Ahmadinejad a fost vazut in public la volanul masinii sale in 2005, cand era primarul Teheranului. De atunci, foarte rar a folosit masina, in special din cauza problemelor de securitate.

Sursa: Antena3

VIDEO! Geneva 2011: Mitsubishi Global Small - Alta fata a Colt-ului... Geneva 2011: Volvo. Hibrid. Cool!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x