Căutare Live

Maşini cu acte false sau cu probleme majore ajung periodic pe site-urile de vânzări din ţară. Inspectorii antifraudă au descoperit mai multe reţele de samsari

Atenţie la vânzătorii de maşini second hand! Inspectorii antifraudă au descoperit mai multe reţele de samsari care păgubeau atât clienţii, cât şi statul.

În timp ce unii evitau să plătească taxe, alţii ascundeau, în spatele unor preţuri mici, probleme majore ale maşinilor.

Printre anunțurile site-urilor de vânzări se ascund zeci de oferte înșelătoare. Cu sau fără știință proprietarii postează anunțuri false. La o verficare amănunțită, proprietarii află dacă mașina pe are o vând are un alt istoric decât cel pe care îl propun.

Inspectorii ANAF au dat amenzi în valoare de aproximativ 4 mii de lei și au confiscat mai multe mașini de lux după ce aau constatat că autoturismele aduse din Germania și Austria nu aveau obligațiile fiscale plătite la timp. Ba mai mult decât atât, proprietarii lor practicau tehnici de înșelăciune.

Transport sigur și calitate 100% doar cu Florin Trans... Truc ilegal! Ce au ajuns să facă șoferii români pentru un loc de parcare...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri