Maşini cu acte false sau cu probleme majore ajung periodic pe site-urile de vânzări din ţară. Inspectorii antifraudă au descoperit mai multe reţele de samsari

Atenţie la vânzătorii de maşini second hand! Inspectorii antifraudă au descoperit mai multe reţele de samsari care păgubeau atât clienţii, cât şi statul.

În timp ce unii evitau să plătească taxe, alţii ascundeau, în spatele unor preţuri mici, probleme majore ale maşinilor.

Printre anunțurile site-urilor de vânzări se ascund zeci de oferte înșelătoare. Cu sau fără știință proprietarii postează anunțuri false. La o verficare amănunțită, proprietarii află dacă mașina pe are o vând are un alt istoric decât cel pe care îl propun.

Inspectorii ANAF au dat amenzi în valoare de aproximativ 4 mii de lei și au confiscat mai multe mașini de lux după ce aau constatat că autoturismele aduse din Germania și Austria nu aveau obligațiile fiscale plătite la timp. Ba mai mult decât atât, proprietarii lor practicau tehnici de înșelăciune.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri