Antena Căutare

Sute de șoferi au rămas fără permis de conducere! Mesajul postat de MAI după ce șoferilor le-a fost interzis să folosească telefonul mobil la volan

Sute de șoferi au rămas fără permis după ce au fost prinși folosind telefonul în timp ce se aflau la volan, potrivit unui anunț făcut de Ministerul de Interne. 

Sute de șoferi au rămas fără permis după ce au fost prinși folosind telefonul în timp ce se aflau la volan, potrivit unui anunț făcut de Ministerul de Interne.

La scurt timp după intrarea legii în vigoare ce presupune sancționarea șoferilor care folosesc telefonul mobil la volan, reprezentanți ai ministerului de Interne au făcut public un mesaj ce a stârnit amuzamentul multor internauți.

”Şi la maşina asta este periculos să foloseşti telefonul”, au scris poliţiştii în dreptul unei imagini în care apare o mașină de cusut.

Citește și: Cod Rutier 2019. Situațiile în care șoferii pot folosi telefonul mobil la volan, fără a fi amendați

„Ieri, 428 de conducători auto au rămas fără permisul de conducere. Mulţi dintre aceştia foloseau telefonul mobil în timp ce conduceau! Vă readucem aminte că dacă folosiţi telefonul mobil în timp ce conduceţi riscaţi amenzi între 6 şi 8 puncte de amendă, adică între 870 şi 1160 de lei. De asemenea, se suspendă şi permisul de conducere pentru 30 de zile în cazul în care conducătorul auto comite în acelaşi timp şi o altă contravenţie. Conduceţi prudent şi fiţi cu ochii la trafic!”, au postat reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Evident, nici comentariile acide ale internauților n-au întârziat să apară: ”Cam în toate mașinile e periculos să folosești telefonul mobil, inclusiv în cele de poliție”, a scris cineva.

Citește și: Amendă și permis suspendat 60 de zile dacă ții telefonul în mână. Utilizarea GPS-ulului, explicată pe Facebook de Poliția Română

Persoanele care folosesc telefonul în timp ce se află la volan riscă sancțiuni drastice, dar și să rămână fără permisul de conducere timp de 30 de zile.

Este oficial! Vom avea primele mașini care se conduc singure... Un român a cumpărat patru maşini folosite în celebrul film Fast and Furios. Mașinile pot fi admirate la Salonul Auto Buc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x