Antena Căutare

Mitsubishi, electric 100% in Europa

Mitsubishi va lansa peste doua saptamani, la Salonul Auto de la Paris, versiunea europeana a vehiculului i-MiEV, 100% electric.



Pretul acestei versiuni europene va fi diferentiat in functie de tara si se va situa intre 33.000-35.000 de euro. In functie de facilitatile guvernamentale, pretul final ar putea chiar cobori si sub 30.000 de euro, deoarece vorbim totusi despre o masina cu emisii zero. Fata de modelul care deja este comercializat in Japonia, cel care va fi prezentat la Paris la 30 septembrie are un design nou pentru barele de protectie din fata si din spate, in conformitate cu reglementarile UE.

Totodata, confortul a fost imbunatatit, tinandu-se cont de specificul zonei, iar consola centrala si indicatoarele de bord au fost redesenate. In plus, siguranta - atat cea activa, cat si cea pasiva - a fost imbunatatita prin adaugarea sistemului de control electronic al stabilitatii (ASC - Active Stability Control), precum si a airbag-urilor laterale si de tip cortina, acestea fiind disponibile in toate echiparile standard.

In standul Mitsubishi de la Paris vor fi expuse 12 vehicule, printre care noul crossover compact ASX, echipat cu noul motor diesel 4N13 cu emisii reduse de la Mitsubishi, Lancer Sportback cu un propulsor de 1.8 DiD si 150 CP (Galant Fortis Sportback in Japonia) si noul Outlander 2.2 litri DiD si 177 CP, dotat cu inovativul motor (4N14) derivat din aceeasi familie de propulsoare diesel.

Citeste Jurnalul National
Foto: paultan.org

Toyota Prius, amintiri din viitor... Bizonul, editia revizuita si adaugita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x