Căutare Live

Nissan GT-R EGOIST - supersportul cu 20 de culori interioare

Nissan GT-R s–a hotarat, in sfarsit, sa dea cartile pe fata. Nu este pentru toata lumea, iar versiunea "EGOIST" ar putea fi dictatorul din segmentul supersport.

2011/01/11//174556-clipboard07.jpg

Inainte ca pupilele sa-ti creasca, gandindu-te la tonele de cai-putere pe care Nissan le-a inghesuit sub capota bombata a GT-R-ului, trebuie sa stii ca EGOIST este atat de autosuficient, incat vrea ca tu sa-l iubesti chiar si fara modificari tehnice. V6-le va produce tot 530 CP, iar cei 612 Nm sunt in continuare la locul lor, dar asta va fi ultimul lucru de care-ti va pasa.

2011/01/11//174557-egoist.jpg

Prelungirile din carbon, eleronul, construit in acelasi material si cele nu mai putin de 20 de culori disponibile pentru interior te vor face inevitabil sa-ti doresti unul. Ceea ce pare un motiv suficent pentru a traversa jumatate de Glob. Pentru ca doar japonezii il merita.

Citeste si topgear.ro

Porsche 918 Spyder: Venin german la Detroit... BMW M5 Hurricane GS, cea mai rapida masina pe GPL...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri