Antena Căutare

Noul Fiat Doblo Panorama, disponibil si in Romania

Noul Fiat Doblo Panorama este disponibil de luni si in Romania, a anuntat importatorul marcii, Autoitalia. Versiunea anterioara a modelului Doblo s-a vandut in peste un milion de unitati pe plan global.

Noul Fiat Doblo Panorama beneficiaza de cele mai recente tehnologii si de o noua platforma. Astfel, masina ofera mai mult spatiu si sisteme precum cel Start&Stop - prin care motorul se opreste automat in momentul stationarii si apoi reporneste automat atunci cand este apasata pedala de acceleratie, contribuind astfel la o reducere substantiala a consumului de carburant si a emisiilor.

In privinta spatiului masina poate avea 5 sau 7 locuri, compartimentul de bagaje este cel mai mare din clasa sa, de 790 pana la 3200 de litri, iar ampatamentul, de 2755 mm. La interior sunt prezent mai multe spatii de depozitare si o noua plansa de bord, 11 culori exterioare, 4 tipuri de tapiterie, optiunea climatizare automata si suspensii Bi-Link.

2010/06/08//57868-interior.jpg

La capitolul motorizari, Noul Fiat Doblo Panorama este singurul model din clasa ce respecta standardul Euro 5 si propune 3 propulsoare cu taxa de poluare zero: 1.4 95 CP, 1.6 Multijet 105 CP DPF si 2.0 Multijet 135 CP DPF, precum si o motorizare Euro 4 1.3 Multijet 90 CP DPF.

In afara sistemului Start&Stop si suspensiile Bi-Link, Fiat Doblo Panorama dispune si de noul Sistem Blue&Me, o aplicatie multimedia ce permite atat utilizarea telefonului personal in regim hands free cu recunoastere vocala cat si citirea fisierelor multimedia de pe un dispozitiv USB portabil.

In Romania, Noul Fiat Doblo Panorama va porni de la un pret special de 11.756 Euro plus TVA (1.4 16v 95 CP Euro 5). Modelul va fi disponibil in doua variante de echipare: Active si Dynamic.

Renault Latitude, cu nasul la purtare... Panoz Abruzzi Spirit of Le Mans, un monstru de 600 CP!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x