Antena Căutare

Panoz Abruzzi Spirit of Le Mans, un monstru de 600 CP!

Constructorul auto american de nisa Panoz a prezentat oficial modelul Abruzzi Spirit of Le Mans. Vehiculul construit manual dispune de un motor care produce peste 600 cai putere (447kW) si un cuplu de pana la 799 Nm.



"Aceasta este incununarea viselor, a eforturilor si a timpului, in egala masura. Brand-ul Panoz s-a mandrit dintotdeauna cu automobilele sale exotice, construite manual, oferind o experienta unica celor care aleg aceste masini. Noua noastra masina duce aceste lucruri la un alt nivel, complet diferit", a declarat Don Panoz, fondatorul companiei.

2010/06/09//59229-spate.jpg

Motorul este montat in partea din fata, iar un radiator performant va fi amplasat în partea din spate. Caroseria masinii este construita din mai multe straturi de materiale compozite in locul fibrei de carbon, acestea fiind mai usoare, mult mai rezistente si reciclabile.

Cei care-si vor achizitiona acest automobil vor benefica, ca bonus, de o mica scoala de sofat la Circuitul Bugatti de la Le Mans. In plus, vor fi considerati VIP la cursa Le Mans de 24 de ore. Pretul pentru Panoz Abruzzi Spirit of Le Mans nu a fost dezvaluit.

Noul Fiat Doblo Panorama, disponibil si in Romania... FOTO / Drive Test - Noul VW Touareg si Dorina Novac ataca luxul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x