Antena Căutare

Obținerea permisului de conducere este din ce în ce mai dificilă. Ce greutăți întâmpină viitorii șoferi

Şapte din zece români nu trec examenul pentru carnetul de conducere! Asta arată date recente ale oficialilor de la Direcţia pentru permise şi înmatriculări. Una dintre cauzele majore este dată, de fapt, chiar de cei pe care-i plătim ca să ne pregătească pentru viaţa de şofer.

Şapte din zece români nu trec examenul pentru carnetul de conducere! Asta arată date recente ale oficialilor de la Direcţia pentru permise şi înmatriculări. Una dintre cauzele majore este dată, de fapt, chiar de cei pe care-i plătim ca să ne pregătească pentru viaţa de şofer. Există câteva lucruri de care trebuie să ţinem cont atunci când alegem şcoala. Iar costul cursurilor nu este în niciun caz pe primul loc.

Pentru mulţi viitori şoferi, majoritatea tineri şi nerăbdători să iasă în trafic, contează doar obţinerea permisului de conducere. Nu neapărat cât au învăţat. Aşa se face că mulţi aleg preţul mai scăzut al cursurilor în locul calităţii lor.

În orice situaţie, teoria se leagă cu practica. Dacă nu există teorie, în practică nu vei putea progresa. Progresul din partea practică este strict legată de partea teoretică. Aşa că dacă nu faci legislaţie, în oraş cred că vei da greş. Şi nu e bine. Pui viaţa în pericol şi nu doar a ata, ci şi a altor participanţi la trafic.

De la un an la altul tot mai puţini români reuşesc să ia permisul de conducere. Date recente ale Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor arată că anul trecut doar 30% au promovat examenul. În timp ce în 2017, rata era de 50%.

Ce trebuie să știi despre scaunul auto pentru copil! Ce este sistemul ISOFIX... Vrei să îți iei o mașină hibrid? Alfă care sunt principalele avantaje și dezavantaje....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x