Antena Căutare

Oficial o ducem bine: 70% din masinile din Romania au sub 6 ani

In Romania, 70% dintre masini au o vechime sub sase ani (33% sub trei ani), in timp ce in Bulgaria mai multe de 80% dintre masini au peste sase ani vechime, potrivit unui studiu realizat de o companie specializata, la comanda Chevrolet.

De asemenea, rezultatele sondajului au mai aratat si ca soferii romani au cele mai curate masini din cele trei tari evaluate (Romania, Bulgaria si Ungaria).

44% din romani isi spala masina o data pe saptamana si 28% dintre ei o spala o data la doua saptamani! Soferii unguri par sa le spele mai rar, aproape 45% curatandu-si masinile o data pe luna, in timp ce bulgarii, chiar daca acestia conduc masini mai vechi, par sa acorde o mai mare atentie curateniei si le spala o data pe saptamana (35%) sau o data la doua saptamani (26%).

Chevrolet, una dintre marcile auto cu cea mai rapida crestere din lume, a realizat un studiu privind obiceiurile de intretinere a masinii in mai multe tari, studiu care a confirmat ca soferii au grija de „prietenii lor din metal".

La interviuri au participat 1.500 de conducatori auto din Romania, Bulgaria si Ungaria, iar studiul Chevrolet complet a inclus 4.700 de soferi din 11 tari europene, printre care Ungaria, Romania, Bulgaria, Republica Ceha, Slovacia, Estonia, Letonia si Lituania.

Pasiunea nu are limite: Drifturi cu... vidanja!... Cele mai frumoase fete din lume: Calendarul Pirelli 2011, oficial si in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x