Antena Căutare

Peste 80 de masini tunate, intr-o expozitie inedita care are loc in Capitala!

Scot flacari pe teava de esapament si iti ridica parul in cap la propriu. Cu asta se lauda proprietarii de masini tunate care si-au aratat creatiile la o expozitie in Capitala. Vizitatorii pot vedea in total peste 80 de masini modificate.

Aurelian, de exemplu, este pasionat de tuning, iar dupa patru ani de munca se poate lauda cu o masina speciala. Vechiul autoturism s-a transformat intr-o capodopera. Cu greu poti spune ce culoare are caroseria. Si asta pentru ca Aurelian si-a desenat pe masina personaje din filmele preferate. Inainte sa deseneze pe masini, Aurelian picta icoane si biserici. Cum de talent avea destul, investitia in masina nu a fost asa de mare.

Nu doar masinile ieftine sunt tunate, ci si bolizii cu preturi de. aparment. Adrian, unul dintre participantii la expozitie, a primit masina in valoare de 54 de mii de euro de la mama lui. Dupa imbunatatiri, autoturismul are montate lasere si o masina de fum. La expozitia de masini tunate, au fost prezentate si sisteme audio pentru masini care dezvolta pana la 161 de decibeli. Adica mai mult decat un avion supersonic. Expozitia de masini din Capitala poate fi vizitata pana duminica.

Foto: blirk.net

UTIL! Sala, proba teoretica pentru obtinerea permisului auto, nu se da pe 19 si 22 octombrie ... Cel mai vechi Ford "in viata", scos la licitatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x