Antena Căutare

Plata parcarii in Capitala se va putea face prin SMS

Din ianuarie 2012, bucurestenii care parcheaza pe cele o suta de locuri amenajate in in zona Ateneului Roman din Capitala pot plati taxa prin sms la un numar scurt, format din patru cifre, la care trimit numarul de inmatriculare al masinii, pretul pentru o ora de parcare ramanand 1,5 lei, informeaza Mediafax.




Dupa trimiterea mesajului, clientii vor primi, prin SMS, confirmarea platii si intervalul orar pentru care parcarea este achitata. Cu cinci minute inainte de expirarea perioadei platite de parcare, utilizatorii vor primi o notificare prin SMS, despre apropierea finalului perioadei achitate.

Controlorii care vor verifica clientii din parcarile cu plata prin sms vor avea la dispozitie terminale GMS de forma PDA/Smart Phone echipate cu o cartela SIM de date. Astfel, controlorul va introduce numarul de inmatriculare al masinii, iar terminalul ii va spune daca in baza de date exista o plata efectuata pentru acest numar. Datele transmise de utilizatorul acestui serviciu ii sunt accesibile agentului constatator din teren in cinci secunde de la transmiterea mesajului.

foto: dubaimetro.eu

Detalii despre viitorul Mercedes-Benz SL... Abarth Punto Scorpione este limitat la 99 de exemplare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x