Antena Căutare

Nu ti-ai pregatit masina pentru iarna? Politia Rutiera sta la panda!

Am intrat oficial in sezonul de iarna, iar primele ninsori au adus, deja, probleme in trafic. Politistii de la Rutiera vor institui filtre in toate zonele in care sunt anuntate ninsori in urmatoarele zile. Ei vor sa se asigure ca soferii si-au echipat masinile corespunzator pentru iarna. Cei care nu vor respecta regulile risca amenzi usturatoare, in prag de Sarbatori.

Iarna este un anotimp cu adevarat groaznic pentru soferi, deci nu ar fi o idee rea ca, inainte de caderea primului fulg, sa va verificati automobilul. Veti fi scutiti, astfel, de probleme tehnice. Si de o amenda numai buna de lipit pe parbriz.

Masinile trebuie, de asemenea, echipate cu cauciucuri de iarna – in mod obligatoriu. In caz contrar, riscati sa ramaneti talon. Fara a lua in calcul punctele de penalizare.

Ce nu ar trebui sa lipseasca din masina? Spray pentru incuietori, antigel, apa, lopata, lanturi si trusa de prim ajutor. Paturile groase sunt, de asemenea, vitale.

Se anunta o iarna grea! Cu multe filtre!

foto: Intact Images

Rovinieta se poate cumpara prin SMS!... Romanii prefera tot masinile vechi. Cate autoturisme second hand au fost inmatriculate in 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x