Antena Căutare

Porsche Panamera S Hybrid: Putere la consum!

Porsche invata tot mai mult sa se adapteze la ceea ce ar trebui sa insemne o masina in ziua de astazi. Dupa ce au demonstrat ca exista viata si dupa un Porsche cu patru usi si tractiune integrala, germanii au facut marele pas in lumea hibridelor, iar acum il convertesc la noua religie si pe reprezentatul marcii in segmentul Grand Turismo. Porsche Panamera S Hybrid va debuta la Salonul Auto de la Geneva si promite sa nu piarda nicio picatura de sportivitate, dar sa aduca o valoare de consum revolutionara pentru caracterul sportiv al marcii.

Astfel, cel mai nou hibrid Porsche consuma doar 6,8 litri la o suta de kilometri parcursi si are o emisie de doar 159 de grame de CO2/km, multumita pneurilor speciale dezvoltate de Michelin, si disponibile ca optiune.

Motorul V6 de 333 CP, ale carui performante au fost demonstrate si pe Cyanne S Hybrid, este cuplat cu un sistem hibrid, si astfel, sprintul de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in sase secunde, iar viteza maxima este de 270 de km/h.

In cazul in care este solicitat, motorul hibrid poate sa duca de unul singur Porsche-ul pana la o viteza maxima de 165 de km/h. Dar stim ca nu asta ti-ai dori.

Sursa: TOP GEAR

"Rabla" se relanseaza: Vezi pasii ce trebuie urmati!... Drive Test: Infiniti M30d - Alternativa japoneza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x