Antena Căutare

Porsche Panamera Turbo tunat

Daca Elvetia este acea tara din Europa unde poti sa-ti lasi banii cu incredere, nu acelasi lucru se poate spune despre sentimentul pe care ar trebui sa il ai cand vine vorba de cei care populeaza tara vacilor mov, in materie de tuning.



Ultima creatie a firmei elvetiene Mansory este si cel mai virulent atac asupra Germaniei, din toata istoria recenta. Nu e vorba aici despre culoarea tapiteriei, care pare a fi doar drapelul Suediei, furat si cusut pe scaunele supercarului, ci despre lipsa totala de respect pe care au dovedit-o elvetienii in procesul de bricolare a lui Panamera Turbo. Masina are un kit exterior ravasitor, la fel ca si numarul cailor-putere la care a ajuns cel mai mare Porsche: 690.

2010/06/09//58553-porsche1.jpg

Ca urmare, viteza maxima pe care o poate atinge masina este de 328 de km/h, iar timpul necesar de la 0 la 100 de km/h este de doar 4 secunde. Extraordinar de bine, mai ales daca ne gandim la faptul ca, in felul asta, foarte putini vor avea timp sa vada masina. Lucru total benefic pentru sanatate.

Fibra de carbon este folosita fara zgarcenie, la capota, in jurul farurilor, pe difuzorul de aer din spate, chiar si la interior. Panamera Turbo are un nou eleron, bare de protectie, jante si evazari exagerat de modificate. Miroase a razboi, iar motivul este numai bun.

sursa: Top Gear

Seat Ibiza Bocanegra, acum si in Romania... Vino si tu la Bucharest Classic Car Show...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x