Antena Căutare

Porsche Roadster tunat: cu pletele in vant

Ce poate fi mai tentant decat un Porsche 911 Targa? Un Porsche Roadster de la RUF, special pentru cei nostalgici.





Daca faci parte dintre acei 0,1 la suta dintre oamenii care au vazut unul in realitate, stii bine despre ce este vorba. O silueta ireala pentru timpurile sale, infrumusetata de arcada cromata din spatele habitaclului. Exact asupra acestu detaliu s-a oprit si privirea echipei de tuneri, care a decis sa-l transforme pe 911 in ceva demn de lauda.

2010/10/16//126816-porsche2.jpg

De lauda celor de la Porsche, daca se poate. Asadar, desi este o masina a prezentului, roadsterul celor de la RUF afiseaza o piesa cat se poate de vintage, asortata unei culori de care incepem sa ne cam saturam.

A rezultat, asadar, un coupe cu o aparitie teribila, datorita noilor spoilere, a jantelor schimbate, precum si a eleronului de dimensiuni apreciabile. Interiorul beneficiaza si el de schimbarile pe care orice tuner serios le-ar aplica unei masini, iar in cazul lui RUF Roadster, volanul este cel care da semnalul de alarma.

Acoperisul, insa, este jucaria alaturi de care orice adult si-ar pierde ore intregi. Vrei aer? Scoate cele doua sectiuni ale plafonului, construite din fibra de carbon. La spate, micul soft-top ascunde un geam ultrausor, din policarbonat, ce este fortat sa stea la locul sau de catre un motoras electric. Tot ce va trebui sa mai faci, va fi sa te hotarasti intre motorul de 400 CP si cel de 560. Dificil, nu?

Citeste topgear.ro!

Noua Mazda 5 - mai mult spatiu la interior... Citroen C4: arma mortala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x