Antena Căutare

Vești rele pentru șoferi! Prețul polițelor RCA ar putea exploda în perioada următoare

Istoria din 2016, atunci când prețurile RCA au explodat în România, duna dintre cele mai mari firme de asigurări a intrat în insolvență, se poate repeta. Scandalul asigurărilor obligatorii ar urma să ducă la creșteri semnificative de preț pentru polițele auto.

Vești rele pentru șoferi! Prețul polițelor RCA ar putea exploda în perioada următoare Galerie
Prețul RCA ar putea exploda

Sunt ape tulburi pe piaţa asigurărilor auto din România. Suntem aproape de scenariul din 2016, când falimentul a lovit grupul Astra Asigurări, iar sute de mii de români nu şi-au mai putut repara maşinile.

Prețurile polițelor RCA ar putea exploda în perioada următoare

Au fost luni întregi de incertitudine, iar preţul asigurărilor a crescut. Istoria se poate repeta. Autoritatea de Supraveghere Financiara a descoperit nereguli grave la companiile care controlează 90 la sută din piaţa asigurărilor obligatorii.

Citește și: Modificarea Legii RCA, pagubă pentru opt milioane de șoferi: „Vor primi doar 30% din daună!”

Într-un reportaj marca Antena 3, numit Cetăţeanul C, sunt prezentate pe larg date din scandalul care-i poate afecta pe toţi cei șapte milioane de şoferi care au poliţe tip RCA.

Schimbări uluitoare în Codul Rutier! Ce vor putea face șoferii, la volan! Ce greșeală va costa cel puțin 500 de lei. Rea... Oficial! Ce se întâmplă cu mașinile abandonate, lăsate în parcările publice. Măsurile legii actuale sunt drastice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x