Antena Căutare

TopGear intalneste interiorul noului Mercedes-Benz S-Class

Ajunsi in Germania, am intrat pentru prima data in ceea ce poti numi cel mai confortabil habitaclu din industria auto - cel al viitorului S-Class.

Primul lucru pe care l-am simtit azi cand m-am asezat in noul S-Class a fost o usurare imensa. Imi cer scuze inginerului de la Mercedes care incerca sa-mi explice noile tehnologii de pe masina pentru privirea mea pierduta, dar dupa o noapte nedormita si doua zboruri inconfortabile, cred ca ar trebui s-o ia ca pe un compliment ca, odata ce m-am tolanit pe bancheta din spate a masinii, nu mai puteam sa-mi tin ochii deschisi foarte bine.

Din fericire, prezentarea filozofiei pe care se bazeaza interiorul nu s-a petrecut in masini, ci in conditii mult mai putin confortabile, asa ca am fost in stare sa fiu atent si sa-mi notez ceea ce au incercat oamenii sa ne explice. Din pacate, acum nu mai inteleg mare lucru din ce mi-am notat. Adica imi inteleg scrisul, dar explicatiile lor imi seamana mai degraba a un efort de marketing dus la extrem. in hartiile interne ale companiei, probabil ca „face sens” disecarea conceptului de Confort intr-o piramida care are la baza Confortul Mediului inconjurator (mirosurile, luminile, climatizarea sau mirosurile), apoi merge mai departe prin Confort Operational (usurinta in utilizare si antropometrie), ca sa culmineze cu Confortul Ambiental si Luxul (frumusetea designului, relaxarea, placerea in utilizare). in hartiile mele interne insa, abordarea holistica cu care Mercedes a atacat ideea de Confort si faptul ca si-au conceptualizat munca in ideea de Confort Energizant nu este decat un suport bun de comunicare.

Covarsitor este insa rezultatul. Dupa cum s-a vazut in pozele „scapate” ieri pe net, aceleasi pe care le-am primit noi azi in mod oficial, interiorul e o combinatie foarte atragatoare de eleganta conservatoare si high-tech inovator. Acum, dupa ce am pipait fiecare centimetru patrat de piele, lemn sau metal (plastice NU EXISTa) si dupa ce am primit confirmare tactila si auditiva de la fiecare buton pe care l-am apasat, nu pot decat sa spun ca Mercedes a comis-o din nou. A facut cel mai spectaculos interior pentru cea mai bine vanduta limuzina de pe planeta.

Citeste in continuare pe www.topgear.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x