Antena Căutare

Primăvara mașinii tale începe la Dormag

Iarna este pe sfârșite și știm că abia aștepți să scoți mașina la plimbare. Urmează serile petrecute în Constituției, drumurile spre munte, tradiționalul A1 spre Vamă sau Mamaia de 1 mai și ce se poate compara cu Kiseselefful noaptea, văzut din BMW-ul tău, în Micul Paris?

Primăvara mașinii tale începe la Dormag Galerie
dormag

Iarna este pe sfârșite și știm că abia aștepți să scoți mașina la plimbare. Urmează serile petrecute în Constituției, drumurile spre munte, tradiționalul A1 spre Vamă sau Mamaia de 1 mai și ce se poate compara cu Kiseselefful noaptea, văzut din BMW-ul tău, în Micul Paris?

Trebuie, așadar, să te gândești serios ce îi trebuie mașinii tale pentru a intra în sezonul 2019 așa cum se cuvine. Dacă ești posesor de BMW ai toate soluțiile într-un singur loc. Primul pas pe care trebuie să îl faci este mergi la un service bun unde să realizezi revizia mașinii tale pentru a te asigura că nu va apărea nicio problemă la o oră după ce ți-ai început sezonul de BMW-ist.

La un simplu search pe Google vei vedea că cel mai de încredere și performant service în care îți poți lăsa mașina este Dormag, și când spun lăsat, exagerez puțin, pentru că aici serviciile sunt atât de rapide încât mașina ta va fi gata cât vei bea o cafea la un local de pe Victoriei, pentru că da, service-ul Dormag se află în zonă centrală și nu trebuie să pierzi ore întregi din timpul tău liber pentru a pune mașina la timp.

Primăvara mașinii tale începe la Dormag

dormag

Ce are nevoie mașina ta la începutul primăverii

- Revizie completă: Mergi într-un service autorizat și profesionist și asigură-te că mașina ta a scăpat fără daune de sezonul de iarnă. Filtrele, frânele, rulmenții ori jocuri in articulatii sunt lucruri elementare pe care le poți verifica la o Revizie Tehnică Generală. Tehnologia cea mai inovatoare și cei mai buni profesioniști îi vei găsi la service-ul dedicat exclusiv BMW-ului, Dormag. Diagnosticarea se va face doar în câteva minute, cât timp tu vei mai afla, una, alta de la specialiștii din service.

Și dacă tot ai făcut un drum și se apropie data limită pentru Inspecția Tehnică Perioadică, trebuie să știi că Dormag este singurul service dedicat exclusiv BMW-ului în care poți face ITP-ul mașinii tale.

- Schimbă cauciucurile: Circulă inteligent și nu uza cauciucurile de iarnă când afară e cald, pentru că e posibil ca la anul să trebuiască să cumperi altele. Asfaltul se simte altfel cu anvelope de vară, iar siguranța ți-o asigură service-ul. Mergi într-un loc în care geometria roților este una dintre cele Zece Porunci și echilibrarea literă din Biblia mecanicilor.

- Verificarea plăcuțelor de frână: Cu siguranță ai auzit multe despre mașini, dar îți spun pe cuvânt că frânele mașinii tale sunt sfinte, iar calitățile lor sunt mult puse la încercare peste iarnă. Trebuie să știi că testul de frână trebuie să fie făcut la orice modificare sau reparație a sistemului de frânare/accelerare. Acesta este un aspect care mecanicilor Dormag nu le scapă niciodată și toți șoferii pleacă în deplină siguranță de la fiecare vizită la service.

- Aerul conditionat: Ar fi un dezastru să ți se strice aerul condiționat în iulie, în drum spre mare, ori să nu îți mai meargă căldura de ”zăpada mieilor”. Așa cum și tu suferi la schimbările de temperatură, așa va suferi și mașina ta, iar la unele ”răceli” simptomele e posibil să lipsească și să te trezești direct cu ”febră„. Asigură-te că întreg sistemul de climatizare funcționează și își va face treaba.

- Verifică contactele electrice: Ești pe flow, mergi pe autostradă cu mașina plină de prieteni, cântați cea mai tare piesă din 2019 și dintr-o dată muzica se oprește, asta pentru că frigul ți-a afectat contactele electrice și nu ai pus mașina pe tester la finalul iernii. CDplayerul este cea mai mică grijă, pentru că în pericol sunt și luminile ori geamurile sau închiderea centralizată. Diagnosticarea pe loc la Dormag te scutește în doar câteva minute de situații extrem de neplăcute.

Dacă nu te-am convins că primăvara mașinii tale începe la service-ul Dormag, vino direct în Ștefan cel Mare și povestim mai mult despre cum îți ții BMW-ul în cea mai bună formă! Știm ce spunem, suntem aici de 20 de ani.

Primăvara mașinii tale începe la Dormag

dormag

Video șocant cu momentul teribil în care o basculantă intră în plin într-o maşină care circula regulamentar!... Cum știi că ai găsit service-ul perfect pentru BMW-ul tău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x