Antena Căutare

Primele imagini! Aston Martin V12 Zagato

Relatia incendiara dintre casa de design Zagato si Aston Martin a avut ca rezultat, de-a lungul timpului, crearea unor modele foarte "hot". Bine, Aston Martin nu arata rau oricum, dar Zagato a reusit tot timpul sa ridice cu un punct nota generala (care e de 10, oricum) a infatisarii masinilor britanice. Dap, a facut tot timpul masini de nota 11.

Inca nu s-au dat detalii tehnice, dar sigur se vor ridica la nivelul infatisarii. Insa nu stim daca o sa stabileasca vreun nou record pe Nurburgring, asta va ramane de vazut.

Aston Martin V12 Zagato are, asa cum era de asteptat, elementele definitorii ale designerului italian - care au mai fost prezente si pe modelele anterioare - cum ar fi acoperisul cu cele doua onduleuri (pentru a face loc castii de protectie) prezent pe DB7 Zagato Coupe, sau grila frontala (care aminteste de DB4GT - modelul pe care il si omagiaza, de fapt). Unii spun ca spatele aduce putin cu Ferrari FF, dar nu ai cum sa-l confuzi cu fastback-ul italian.

Nu are cum sa nu-ti placa. Totusi, in timp ce toti din redactie incercam sa ne revenim din hipnoza cauzata de imaginile astea, o voce a disturbat linistea contemplativa zicand "Ba, nu stiu ce parere aveti voi, dar mie mi se pare ca a cam copiat, pe Nissan GT-R". Ne-am revenit din euforie, l-am pedepsit pe gura-sparta si l-am pus la colt. Dar inca nu stim daca a meritat sau nu sa fie pedepsit, pentru ca...

... cu toate ca este suberb, efectiv, modul in care plonjeaza acoperisul si fantele din aripile fata intr-adevar... par sa fie elemente preluate de la Godzilla. Nu putem sa spunem cu voce tare "plagiat", pentru ca ar fi profanare pentru care inainte oamenii erau arsi pe rug, dar similitudinea ne-a pus putin pe ganduri.

Sursa: Top Gear

Tribut pentru BMW 328, la 75 de ani!... Endora SC-1: un Corvette german cu... de toate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x