Antena Căutare

Atenție, șoferi! Programul Rabla, informații de ultimă oră! Decizia a fost luată

Informație de ultimă oră! Autoritățile au anunțat recent ce se întâmplă cu programul „Rabla” și cu programul „Rabla Plus”, la câteva zile de la expirarea termenului de înscriere! Ce trebuie să afli?

Informație de ultimă oră! Autoritățile au anunțat recent ce se întâmplă cu programul „Rabla” și cu programul „Rabla Plus”, la câteva zile de la expirarea termenului de înscriere! Ce trebuie să afli?

Sesiunea de depunere a dosarelor atât pentru Programul "Rabla", cât şi pentru Programul "Rabla Plus" urma să se încheie pe data de 29 noiembrie 2018, dar noutatea a venit atunci când autoritățile au anunțat că termenul expiră abia pe 7 decembrie 2018! Ce au anunțat apoi autoritățile?

260 de dosare pentru 475 de autovehicule au fost aprobate, joi, în cadrul Programului "Rabla" destinat persoanelor juridice, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

În această etapă a avizării, pentru Programul "Rabla Clasic" au fost acceptate 226 dosare pentru 413 autovehicule şi patru contestaţii pentru 12 autovehicule.

Atenție, șoferi! Programul Rabla, informații de ultimă oră! Decizia a fost luată

Totodată, în Programul "Rabla Plus" au fost aprobate 34 dosare pentru 62 autovehicule, dintre care 13 electrice hibride şi 49 pur electrice).

AFM precizează că listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul instituţiei, iar cei care au primit aviz se pot adresa producătorilor sau dealerilor auto validaţi. Așadar, cei care au depus un dosar își pot verifica răspunsul primit pe site-ul www.afm.ro.

SCHIMBĂRI LA PROGRAMUL RABLA

Rabla 2019. Se întrevăd schimbări în programul Rabla de anul viitor. Cei ce vor dori să beneficieze de ajutorul de la stat pentru înlocuirea mașinii vechi în 2019 ar putea fi obligați să ducă la casat numai mașini cu inspecția tehnică periodică (ITP) valabilă.

Ce trebuie să știe șoferii despre înmatricularea auto! Acte necesare pentru înscrierea unei mașini... Pedepse extrem de dure pentru șoferii care urcă băuți la volan! Ce sancțiuni fără precedent urmează să primească conducă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x