Antena Căutare

"Razbunare" in strada: amenda pentru Bugatti Veyron

Un Bugatti Veyron parcat neregulamentar pe strazile britanice s-a ales cu o amenda de 60 de lire sterline, spre satisfactia trecatorilor. Cu toate acestea, ce reprezinta aceasta infima suma, in comparatie cu pretul bolidului, care nu este nici mai mult nici mai putin de 1 milion de lire sterline?

Trecatorii care se aflau pe strada King Street din orasul Manchester au inceput sa faca poze si sa zambeasca fericiti atunci cand au vazut cum agentul de paza lasa pe parbrizul Bugatti-ului o amenda pentru parcare neregulamentara.

In loc sa i se adreseze urat pazitorului linistii si sigurantei publice, asa cum se intampla de obicei atunci cand se aplica o amenda unei persoane, trecatorii au inceput sa se bucure si sa il felicite pe barbat pentru actiunea intreprinsa.

Pana la urma, oamenii mai putin inzestrati financiar s-au simtit si ei razbunati de aceasta amenda. Astfel, toti milionarii care cheltuiesc intr-o secunda banii pe care ceilalti ii castiga, cu multe eforturi, intr-un an de zile, au fost pusi la punct de catre autoritati. Si ei trebuie sa respecte legea!

Vezi mai jos cum se bucurau trecatorii!

Sursa / Foto: Daily Mail

Legende pe roti: Hammond conduce Lotus Carlton... FOTO! S-a stabilit un nou record de viteza. Un Ford GT a "zburat" pe pista...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x