Live acumCasa Zurli
Prime Time 20:00iUmor

Ce transformare! Cum arată LOGAN-urile făcute special pentru Poliția Română! Atenție pe străzi!

Poliția Română a primit mai multe autospeciale Dacia Logan, dotate, în sfârșit, cu echipament adecvat pentru misiunile pe care le execută. Mașinile sunt noi și au costat mai puțin decât te-ai aștepta

Poliția Română a primit mai multe autospeciale Dacia Logan, dotate, în sfârșit, cu echipament adecvat pentru misiunile pe care le execută. Mașinile sunt noi și au costat mai puțin decât te-ai aștepta.

Ministerul afacerilor Interne a publicat pe pagina de Facebook un clip în care sunt dezvăluite noile autospeciale marca Dacia Logan care au intrat în posesia echipelor de poliție.

Cele 914 mașini au fost furnizate Poliției Române pentru a fi utilizate în menținerea ordinii publice, pentru misiuni de patrulare și, în anumite cazuri, la intervențiile la evenimentele sesizate.

Ce transformare! Cum arată LOGAN-urile făcute special pentru Poliția Română! Atenție pe străzi!

Autospecialele sunt dotate cu un sistem de monitorizare video cu posibilitatea de filmare în buclă și stocare de minimum două ore.

“Știm, o astfel de compartimentare era o necesitate care trebuia demult implementată, iar sistemul de monitorizare video de care dispune va elimina anumite controverse legate de intervenția forțelor de ordine. Desigur, un astfel de proces nu este unul ușor, încă mai există mentalități care se opun acestei evoluții normale”, este menționat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Recomandari