Antena Căutare

Salonul Auto Paris 2018. Preț bilete și infomații utile iubitorilor de mașini

Salonul Auto Paris 2018. Preț bilete și informații utile iubitorilor de mașini

Salonul Auto Paris 2018. Preț bilete și infomații utile iubitorilor de mașini
Salonul Auto de la Paris | sortiraparis.com

Salonul Auto de la Paris își deschide astăzi porțile pentru publicul larg, oferind iubitorilor de mașini prilejul de a vedea cele mai noi autoturisme lansate de producători auto de top. Ediția 2018 a acestui evenimente are loc la Parc des Expos de Versailles, începând de astăzi, 4 octombrie 2018 și continuând până duminică, 14 octombrie 2018.

La acest mare târg auto vei putea admira și descoperi viitorul automobilelor, văzând multe noi concepte și premieri mondiale. Vizitatorii acestui târg vor putea, de asemenea, să supună unele dintre modele expuse la un drive test. Mulți producători din domeniul auto vor expune unele dintre cele mai performante accesorii care îți vor oferi mai mult confort și siguranță atunci când te afli la volan.

Dacă ești un șofer înrăit sau dacă parcurgi mulți kilometri cu mașina în fiecare zi, înseamnă că automobilul tău trebuie să fie bine dotat de vreme ce îți este ca o a doua casă. Pe lângă faptul că siguranța ta și a pasagerilor este pe primul loc, trebuie, de asemenea, să ții cont de confortul tuturor. Câteva dintre noile mașini ce vor fi prezentate sunt Audi Q3, A1, Q8, Skoda Rapid, Toyota Auris, Suzuki Jimmy, Peugeot 508 W, Citroen C5 Aircross, DS3 Crossback.

Prețul biletelor diferă în funcție de vârstă. Copii până în 11 ani nu plătesc intrarea, cei între 11 și 17 ani plătesc 9 euro și adulții plătesc 18 euro. Dacă dorești să achiziționezi un bilet pentru 2 zile, prețul este între 12-18 euro. Pentru a intra doar seara, câteva ore, trebuie să plătești 9 euro pentru intervalul 18:00 – 20:00 și 20:00 – 22:00. Programul de vizitare este între 10:00 – 22:00.

Nu rata acest eveniment și transformă-l într-o vacanță cu întreaga familie. Cu siguranță copilul tău e dornic să afle mai multe despre mașini și întreaga industrie auto.

Sursă foto: sortiraparis.com

S-a decis ce se întâmplă cu mașinile pe benzină și diesel! Va avea impact extrem de negativ asupra locurilor de muncă di... Salonul Auto Paris 2018. Ce Mașini au Premiera Mondială și toate Noutățile Auto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x