Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

O fabrică din Craiova, decizie drastică. Șase mii de angajați vor intra în șomaj tehnic, din cauza epidemiei de coronavirus

Șase mii de angajați ai uzinei mașini de la Craiova vor intra în șomaj tehnic, de joi, din cauza epidemiei de coronavirus. 

Uzina Ford, decizie drastică. Șase mii de angajați vor intra în șomaj tehnic, din cauza epidemiei de coronavirus

Conform știripesurse.ro, măsura va intra în vigoare pe data de 19 martie și va dura până pe data de 5 aprilie.

În această perioadă de șomaj tehnic, angajații vor primi doar 78% din salariul normal.

Un pacient diagnosticat cu coronavirus, din București, își scoate masca și îi scuipă pe medicii care îl tratează, ca să-i infecteze!

184 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus în România

Până astăzi, 17 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 184 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Au fost înregistrate alte 16 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: șapte în Iași, două în Suceava, două în Neamț și câte unul în Ialomița, Mureș, Botoșani, Bistrița Năsăud și Vrancea. Persoanele confirmate pozitiv au vârste cuprinse între 21 și 65 de ani.

ULTIMĂ ORĂ! Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu coronavirus în România a crescut la 184! În ce stare se află pacienții

De asemenea, din cele 184 de persoane confirmate pozitiv 16 au fost declarate vindecate și externate (15 din spitalul din Timișoara și unul de la București).

În cursul acestei zile vor mai fi externate alte trei persoane de la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș.

Recomandari