Antena Căutare

Seat vrea sa se extinda in China

Seat pare sa aiba o viata asemanatoare fiului risipitor in ultimul timp. Cu toate ca a pus stapanire pe piata spaniola, vanzarile pe piata internationala au scazut dramatic – 40 de procente, mai exact. Si ca sa repare buba – adica deficitul de 311 milioane de euro, de anul trecut – Seat a hotarat sa-si extinda exporturile catre China, incepand cu 2012. Modelele cu care Seat ii va ispiti pe tinerii chinezi vor fi Leon Cupra si Ibiza Cupra.

Un alt orizont spre care vrea sa se extinda producatorul iberic este cel vestic. Succesul relativ pe care l-au inregistrat in Mexic ii motiveaza pe spanioli sa faca un salt si in piata nord-americana.

Concernul VW trebuie sa puna din nou pe picioare Seat daca vrea sa intre in posesia Alfa Romeo.

Boss-ul de la Fiat, Sergio Marchionne, l-a avertizat pe Piech ca nu e dispus sa faca aceeasi greseala si cu Alfa, cum a facut cu Seat: "Cat timp voi fi CEO la Fiat si Chrysler, dl. Piech nu va avea Alfa Romeo. [...] Nu eu sunt ala care a cumparat Seat. El e. Nu stiu daca o sa poata [sa remedieze problema], dar trebuie sa incerce."

Sursa: Top Gear

VIDEO: Cascadorie cu o Dacie 1310 data publicitatii dupa 16 ani!... VIDEO! Dezastru in Japonia - masini noi, distruse de tsunami...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x