Antena Căutare

Smart se pregateste de plaja

ForTwo a primit un facelift pe placul fetelor, dar are in premiera ceva si pentru noi: o culoare mata a caroseriei. Esti gata sa lasi bagajele acasa?

Stim ca somnul de noaptea trecuta nu ti-a fost haituit de un vis cu un Smart, pe care il conduceai pe o insula, Corsica, sa zicem, in timp ce motorul iti urla in spate, iar vantul te facea sa te simti liber.

Nu este tocmai un muscle car, nici macar un hot-hatch, iar pe deasupra, era sa-si dea si sfarsitul, in urma cu doar ceva timp. A ramas cu noi, insa, si inca ne place, desi nici noi nu stim de ce. Pentru cei care pana acum au fost imuni la citadina germana, faceliftul pe care Smart tocmai l-a aplicat modelului ForTwo, poate declansa ceva curiozitate, acolo, undeva. Sau nu.

2010/07/07//73816-interior.jpg

Masina a primit sase culori metalizate noi pentru caroserie, plus una mata. Se pare ca Smart stie sa ia exemplu de la fratii mai mari, iar daca Mercedes deja a inceput sa ofere acest gen de vopsea pentru anumite editii limitate, micutul nu se lasa mai prejos. Numai ca o face in stilul sau, asa ca daca te-ai fi asteptat sa vezi un negru mat, ia-ti gandul, pentru ca verdele electric mat pe care il etaleaza ForTwo este cat se poate de luminos. Variantele decapotabile ale masinii pot fi acum dotate cu un soft-top albastru sau rosu, iar partea frontala prezinta LED-uri de zi.

La interior, claustrofobilor le va fi distrasa atentia de noul touch-screen care controleaza sistemul multimedia, ce include navigatie, sistem de sunet si conectivitate prin Bluetooth. Pentru cei inca nemultumiti, exista editia limitata Lightshine, care include carenajul farurilor asortat cu nuanta caroseriei, jante de 15 inchi si ornamente cromate. Adica genul de lucuri pe care, in general, doar ele ar putea sa le observe si sa le aprecieze la adevarata valoare.

sursa: Top Gear

Iahtul decapotabil... Volvo V60 - campion olimpic la vacante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x