Antena Căutare

Șoferii primesc o nouă lovitură! Carburanții s-au scumpit de două ori în cinci zile! Și lucrurile nu se opresc aici!

Carburanţii s-au scumpit din nou. Astăzi, la preţul benzinei şi al motorinei s-au mai adăugat câţiva bani şi avem deja a doua creştere în doar cinci zile. Ce urmează să se întâmple?

Carburanţii s-au scumpit din nou. Astăzi, la preţul benzinei şi al motorinei s-au mai adăugat câţiva bani şi avem deja a doua creştere în doar cinci zile. Ce urmează să se întâmple?

Avem scumpiri în lanţ la staţiile de alimentare. Ieri, preţul benzinei şi al motorinei înregistrase, deja, creşteri de cel puţin 10 bani pe litru faţă de zilele anterioare. Astăzi s-au mai adăugat încă patru sau cinci bani pe litru, la unele staţii.

Astfel, la pompe, preţul benzinei a ajuns la 4 lei şi 84 de bani, iar preţul motorinei a crescut şi el până la 4 lei şi 83 de bani.

Iar scumpirile nu se opresc aici. De pe 15 septembrie se va adăuga supraacciza de 16 bani pe litru. Iar de la 1 octombrie, încă 16 bani. A doua tranşă.

Un bucureștean și-a luat pâine de la hypermarket, dar a fost dezgustat de ceea ce a găsit înăuntru!

Astfel, de la începutul lunii octombrie, preţul benzinei şi al motorinei va depăşi cinci lei pe litru. Practic, ne întoarcem la preţurile de anul trecut, când TVA-ul era mai mare. Scumpirile vor duce la creşteri de preţuri în lanţ şi pentru bunurile de larg consum şi servicii.

Atenție, șoferi! Societățile de asigurare au anunțat că se modifică tarifele RCA de luna viitoare! Cât vom scoate din bu... Vânzarea de mașini în Germania a atins recordul ultimilor 8 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x