Antena Căutare

Subaru BRZ: Tokio Drift

De undeva, din cerul clar, cade o frunza. Era inevitabil, cu asa multi pomi in preajma. Impinsa mai departe de o briza usoara, se da de-a dura lin pe intinderea larga de asfalt neted si se asaza langa una dintre roți. Ma uit la ea si ma intreb daca pot lega cumva momentul asta de mașina. E o frunza foarte fotogenica: subtire, maro si tomnateca, se mișca atunci cand e atinsa de pale de vant.

Momentul meu zen e intrerupt de sunetul unor talpi moi pe asfalt, generat de un om care fuge pe langa mine spre frunza. Nu-i da cu piciorul și nici nu o strivește, ci se ghemuiește langa ea si o pune in buzunar. Ciudat.

Nu, doar tipic. Fiind ingrijorat ca sta in raza camerei lui Joe-san, frunza a fost scoasa din cadru si pusa undeva de unde nu mai putea influența in vreun fel intalnirea noastra cu noul Subaru BRZ. O asemenea obsesie pentru detaliu este specifica japonezilor, asa ca hai sa ne imaginam ce se poate face daca aceasta atentie se muta de la nivelul unei frunze la cel al unei masini. Perspectivele sunt bune, nu-i asa?

Citeste continuarea articolului in TopGear!

VIDEO! Mai multe Drumuri Nationale, NEASFALTATE: 270 de kilometri de pamant si pietris... Povestea din spatele lui Lamborghini Aventador J...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x