Antena Căutare

TATA Nano, cea mai ieftina masina din lume, in Romania?

TATA Nano, asa-zisa "cea mai ieftina masina din lume", ar putea ajunge in curand si pe drumurile din Romania, Turcia, Brazilia, Thailanda, Bangladesh si Sri Lanka. Cel putin asta sustine publicatia Telegraph India, care il citeaza pe directorul general TATA, Carl-Peter Forster. “Compania va ataca aceste piete, una dupa cealalta. Nano este un diamant neslefuit care are nevoie de polisare”.

Deocamdata, exista insa o problema. Din ratiuni de siguranta si de poluare, Nano nu a primit aviz de comercializare nici in SUA, nici in Uniunea Europeana.

Mai mult, este adevarat, in India masina costa echivalentul a aproximativ 1.500 de dolari. Dar in Taiwan, de exemplu, Nano ajunge la aproape 6.000 de dolari, inclusiv taxele locale.

Iar, daca va ajunge in Europa, specialistii apreciaza ca "cea mai ieftina masina din lume" nu va putea fi comercializata sub 5.000 de euro, avand in vedere obligativitatea respectarii normelor de poluare Euro 5 si a celor de siguranta, ce presupun existenta ABS-ului si a Airbag-urilor.

VEZI cele mai spectaculoase concepte Mercedes!... FOTO! Noble M600: Nobilul isteric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x