Antena Căutare

Tesla, disponibilă și în România. Ce prețuri au Tesla Model 3, Model S și Model X

Modelele Tesla vor putea fi comandate în mod oficial și în România. Compania Tesla a făcut anunțul potrivit căruia dă startul livrărilor în România, Ungaria, Slovenia și Polonia.

Tesla, disponibilă și în România. Ce prețuri au Tesla Model 3, Model S și Model X
Tesla Romania

Modelele Tesla vor putea fi comandate în mod oficial și în România. Compania Tesla a făcut anunțul potrivit căruia dă startul livrărilor în România, Ungaria, Slovenia și Polonia.

Tesla a anunţat prin mesaj pe Twitter că a dat oficial startul vânzărilor în patru noi ţări europene, România, Ungaria, Slovenia și Polonia.

Livrările modelelor Tesla comandate din România vor începe în prima parte a anului 2020.

Tesla charging station în România

Tesla a inclus România pe harta sa de unde are sau va construi stații de încărcare rapidă Supercharger. Stațiile sunt plănuite în București, Craiova și Brăila.

Tesla, preț Model 3, Model S, Model X

Modelul de bază Tesla Model 3 Standard Range Plus are o autonomie de 409 kilometri, o viteză maximă de 225 km/oră și poate realiza sprintul de la 0 la 100 km/oră în 5,6 secunde. Prețul este de 39.500 de euro.

Cei care vor o autonomie mai mare pot achiziționa varianta Model 3 Long Range, cu o autonomie de 560 km, care costă 48.200 de euro, iar varianta de top Performance costă 52.900 de euro și oferă 530 km autonomie, însă atinge 100 km/oră în 3,4 secunde.

Tesla Model S costă cel puțin 72.600 de euro și oferă o autonomie de cel puțin 610 kilometri, în timp ce Model X începe de la 77.700 de euro și oferă o autonomie minimă de 505 km.

Citește și: Noua Tesla model Y, lansată în 2020. Prețul și autonomia anunțate de Elon Musk

Tesla și Rabla Plus 2019

Din 2016 în România se desfășoară programul Rabla Plus, care oferă ecobonusuri atractive celor care vor să cumpere autovehicule cu emisii reduse sau zero de noxe. Astfel, pentru un model hibrid plug-in se oferă un ecotichet de 20.000 lei, în timp ce pentru un model pur electric ecotichetul atinge 45.000 de lei.

Anunţul privind livrarea Tesla în România a iscat multă vâlvă pe rețelele de socializare, mulţi aşteptând acum să poată cumpăra un Tesla Model 3 prin programul Rabla Plus. Cu prima de casare de la stat de aproximativ 10.000 de euro, preţul celui mai ieftin model Tesla, Model 3, ajunge la numai 29.500 de euro, o sumă extrem de atractivă pentru o maşină de clasă medie, mai ales dacă luăm în considerare aspiraţiile premium ale producătorului american.

Pentru ca o maşină electrică (sau de orice alt fel până la urmă) să poată beneficia de stimulentele oferite de Ministerul Mediului, producătorul sau importatorul acesteia trebuie să se înscrie mai întâi în program, lucru pe care Tesla nu l-a făcut, deci nu este popsibilă achiziția Tesla prin Rabla Plus.

Citește și: Mașinile Tesla vor avea Netflix și Youtube. În ce condiții vor funcționa

Tesla caută locaţii pentru construcţia unei fabrici în landul german Renania de Nord-Westfalia... Gata! Începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în București! Cât vor plăti șoferii ca să le recupereze! Vor sco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x