Antena Căutare

Mașinile Tesla vor avea Netflix și Youtube. În ce condiții vor funcționa

Elon Musk anunță noi update-uri ce vor fi implementate pentru mașinile Tesla. Află cu ce noutăți de ultimă generație vor fi echipate mașinile Tesla.

Elon Musk anunță noi update-uri ce vor fi implementate pentru mașinile Tesla. Află cu ce noutăți de ultimă generație vor fi echipate mașinile Tesla.

Tesla a introdus o nouă actualizare de software ce presupune includerea unor noi aplicații de video streaming, precum Netflix și YouTube. Cea de-a 10-a versiune a sistemului de operare integrat în mașinile Tesla va fi lansat în luna august, potrivit unui anunț făcut de directorul general Elon Musk. Printre altele, aceasta va introduce în premieră aplicațiile YouTube și Netflix, pentru un plus de divertisment.

Elon Musk, CEO-ul constructorului american, a oferit câteva informații despre noutățile pregătite în cadrul unor posturi pe rețeaua de socializare Twitter.

Acesta a declarat: „Abilitatea de a face streaming de pe Youtube și Netflix atunci când mașina este oprită va fi disponibilă în curând pe Tesla. V10 va curpinde mai multe jocuri și funcții de infotainment, Autopilot îmbunătățit pentru circulația pe autostradă, recunoaștere mai bună a luminilor semafoarelor și a indicatoarelor rutiere și o variantă actualizată a opțiunii Smart Summon”.

Mașinile Tesla primesc noi modificări

Noul update se va concentra în special pe serviciile multimedia. Elon Musk a anunțat că noua versiune de sofware va integra inclusiv aplicațiile de streaming Netflix și Youtube. Ca măsură de siguranță, acestea vor putea fi utilizate doar atunci când mașina este staționară. În plus, vor exista numeroase jocuri noi, iar Tesla menționează și îmbunătățiri pentru sistemul cu funcții autonome Autopilot.

În viitor, conducătorul auto va avea acces permanent la aceste aplicații doar dacă se află într-un vehicul autonom care nu necesită intervenții sau atenție din partea acestuia.

Anterior, cu ocazia conferinței E3 de la Los Angeles din luna iunie, Musk a detaliat o listă complexă de jocuri care vor fi disponibile pe mașinile Tesla, iar printre ele se numără Fallout Shelter sau o serie de titluri clasice de la Atari, cum ar fi Tempest, Pole Position și Missile Command.

Citește și :

Tesla a redus numărul variantelor Model X şi Model S şi a ajustat preţurile, pentru a susţine vânzările

Noua Tesla model Y, lansată în 2020. Prețul și autonomia anunțate de Elon Musk

Sursă foto : digitaltrends.com

De ce preferă teleormănenii tractoare Universal U650... Fostul director general al Audi, Rupert Stadler, a fost inculpat în Germania în scandalul emisiilor vehiculelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x