Antena Căutare

Top 4 al autoutilitarelor preferate de români

Topul preferințelor românilor în ceea ce privește autoutilitarele noi, dar și la mâna a doua, se împarte în felul următor:

O cercetare a pieței de vehicule arată că în ultimii ani autoutilitarele ușoare reprezintă un domeniu destul de activ în segmentul de vehicule noi și second hand.

Conform statisticilor DRPCIV, topul preferințelor românilor în ceea ce privește autoutilitarele noi, dar și la mâna a doua, se împarte în felul următor:

  • Ford a avut cele mai multe înmatriculări, 315 noi și 727 second hand
  • Iveco cu 209 noi și 590 second hand
  • Dacia cu 182 de autoutilitare noi și 671 sh
  • Volkswagen cu 140 noi și 716 second hand.

Cerințele pieței în domeniul transportului comercial din România sunt destul de ridicate, având în vedere că vorbim despre mașini care contribuie semnificativ în domeniul afacerilor. De aceea, decizia unei astfel de investiții este mai precaută, iar evaluarea costurilor de întreținere, a consumului, a prețului, și nu în ultimul rând a aspectului, este mult mai atentă, deoarece în cazul achiziției unei autoutilitare cu un rulaj foarte mare și care nu a fost întreținută în cele mai bune condiții presupune niște costuri greu de suportat și de estimat.

Pe piața din România există și serviciul de rent a car pe segmentul autoutilitarelor, dar este mai puțin folosit decât în străinătate.

Acest tip de serviciu este folosit și de persoanele fizice când se mută sau când doresc să transporte lucruri voluminoase într-un timp cât mai scurt, pe distanțe lungi.

Intră pe CarZZ.ro, răsfoiește printre sutele de anunțuri cu atutoutilitare și alege-o pe cea care se încadrează în topul preferințelor tale!

Au apărut anvelopele care nu vor mai face niciodată pană. Cum arată pneurile fără aer... Vrei să cumperi o mașină second hand? Iată 5 aspecte importante de care trebuie să ții cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x