Antena Căutare

TopGear Exclusiv: Lansarea Porsche Carrera 4/4S, ziua I

Acest inceput de saptamana a fost marcat de debutul celei mai recente generatii de Porsche 911 cu tractiune integrala (Carrera 4). Iata cateva chestii interesante pe care le-am aflat in prima zi a evenimentului.

Drumul pana la Les Diablerets dureaza mult. In primul rand, trebuie sa te trezesti dimineata pe la patru, sa schimbi vreo doua avioane, sa iei o masina de la aeroport de la Geneva si apoi sa conduci vreo ora si jumatate printr-un trafic lejer, de autostrada combinat cu serpentine, spre final. Daca esti cu adevarat neinspirat, iei o masina foarte puternica (spre exemplu un Cayenne Turbo) si il conduci frustrat ca nu poti depasi limita de viteza fara sa cunosti inchisorile din Elvetia de pe partea gresita a gratiilor.

Oricum, odata ce ai ajuns, ti se dezvaluie un peisaj absolut mirific (pe care poti sa-l vezi intr-una din pozele din galerie).

Dupa ce lasi momentul sa se scufunde bine in sufletul tau pacatos de orasean penibil, oamenii par mai frumosi, iar pe fata ta se asaza un zambet. E ca si cum cineva ar fi gandit momentul ca sa primesti mai calm vestea ca prima zi a evenimentului de lansare a noilor Carrera 4 si Carrera 4S este rezervată informatiilor tehnice.

Citeste continuarea pe TopGear

Care este cel mai bun BMW M5 din istorie?... Iata care sunt cele mai fiabile masini la mana a doua!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x