Antena Căutare

TopGear testeaza mutantul Mustang: Shelby GT500

660 de cai-putere il transforma pe noul Mustang nu doar intr-un supercar de 320 km/h, ci si intr-o adevarata forta a naturii. Una chiar periculoasa...

Când un producător de mașini închide jumătate dintr-un circuit și umple cealaltă jumătate cu conuri și avertismente cu moarte inevitabilă, pentru a te împiedica să forțezi limitele mașinii, știi că limitele alea sunt, efectiv, prea sus. Prea sus pentru sănătatea ta, cel puțin.

Dar fix asta s-a întâmplat în cadrul lansării lui Shelby GT500. Menționând de avarierea a trei Camaro ZL1 în cadrul lansării modelului pe circuitul Virginia, Ford a decis să limiteze timpul nostru pe circuit la câteva minute pe fabulosul – și de regulă rapidul – Road Atlanta.

Așa că nu prea pot să-ți spun cum se comportă mașina la viteze mari. În ciuda faptului că viteza este motivul pentru care am ajuns aici... cu o viteză maximă de 325 km/h, motivul ăsta va sta în picioare și de aici încolo. Erau doi piloți care ne dădeau pe circuit cu viteze supersonice, dar singurul lucru pe care l-am înțeles de acolo este faptul că ne-a făcut să ne dorim și mai mult să facem la fel.

Citeste testul complet aici!

Lapo Elkann, omul care transforma un Ferrari intr-o adevarata exclusivitate... ATENTIE! Soferii prinsi fara rovinieta, amendati doar o data pe luna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x