Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Tramvai vs. BMW, „meciul” anului în București! Un vatman supărat i-a dat șoferului o lecție de neuitat | VIDEO

Scene incredibile au fost surprinse în București, în cursul zilei de duminică. Un vatman a împins cu tramvaiul mașina unui șofer care a încălcat regulile de circulație, mergând cu BMW-ul pe șine!

Filmarea a devenit imediat virală

Atunci când credeam că le-am văzut pe toate, un clip video a apărut pe Facebook și a devenit imediat viral, adunând mii de reacții, comentarii și share-uri.

Un vatman supărat că un șofer circulă cu BMW-ul pe șinele tramvaiului și-a făcut singur loc, împingând mașina. Supărat, șoferul din mașină iese și începe să amenințe și să înjure, împreună cu partenera sa, la fel de nervoasă.

Cel care a realizat filmarea este chiar vatmanul, care a făcut totul public pentru a demonstra că lucrurile nu sunt deloc simple atunci când conduci un tramvai.

Scena șocantă din București a stârnit un puternic val de controverse în mediul online.

CE A PĂȚIT ȘOFERUL

Brigada Rutieră a Capitalei a precizat, duminică, pentru cei de la news.ro, că în cazul incidentului dintre un autoturism şi un tramvai, şoferul autovehiculului se face vinovat de faptul că nu a eliberat calea pentru tramvai şi nici nu a notificat accidentul. Bărbatul a fost amendat şi i s-a reţinut permisul pentru 30 de zile

Referitor la videoclipul apărut în spaţiul public, în care se observă un accident între un autovehicul şi un tramvai, Brigada Rutieră a Capitalei a precizat că incidentul a avut loc în 3 ianuarie, în jurul orei 13.10, în zona Piaţa Chirigiu.

”S-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia şi nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că şoferul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se şi reţinerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile.

Recomandari