Căutare Live

Tramvai vs. BMW, „meciul” anului în București! Un vatman supărat i-a dat șoferului o lecție de neuitat | VIDEO

Scene incredibile au fost surprinse în București, în cursul zilei de duminică. Un vatman a împins cu tramvaiul mașina unui șofer care a încălcat regulile de circulație, mergând cu BMW-ul pe șine!

Filmarea a devenit imediat virală

Atunci când credeam că le-am văzut pe toate, un clip video a apărut pe Facebook și a devenit imediat viral, adunând mii de reacții, comentarii și share-uri.

Un vatman supărat că un șofer circulă cu BMW-ul pe șinele tramvaiului și-a făcut singur loc, împingând mașina. Supărat, șoferul din mașină iese și începe să amenințe și să înjure, împreună cu partenera sa, la fel de nervoasă.

Cel care a realizat filmarea este chiar vatmanul, care a făcut totul public pentru a demonstra că lucrurile nu sunt deloc simple atunci când conduci un tramvai.

Scena șocantă din București a stârnit un puternic val de controverse în mediul online.

CE A PĂȚIT ȘOFERUL

Brigada Rutieră a Capitalei a precizat, duminică, pentru cei de la news.ro, că în cazul incidentului dintre un autoturism şi un tramvai, şoferul autovehiculului se face vinovat de faptul că nu a eliberat calea pentru tramvai şi nici nu a notificat accidentul. Bărbatul a fost amendat şi i s-a reţinut permisul pentru 30 de zile

Referitor la videoclipul apărut în spaţiul public, în care se observă un accident între un autovehicul şi un tramvai, Brigada Rutieră a Capitalei a precizat că incidentul a avut loc în 3 ianuarie, în jurul orei 13.10, în zona Piaţa Chirigiu.

”S-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia şi nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că şoferul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se şi reţinerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile.

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei, unde maşinile circulă în coloană/ Pe sectoarele de autostradă, circulaţia este moder... Ce piese auto trebuie schimbate cel mai des la Ford Focus...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri