Antena Căutare

Tunning: Range Rover Sport transformat in Vesuvius

Range Rover Sport a ajuns la momentul facelift-ului, iar tunerul britanic Project Kahn nu ramane cu nimic mai prejos, prezentandu-l pe Vesuvius.





2010/08/11//93523-rr.jpg

Paradoxal este ca, in afara portocaliului tipator, masina nu a primit un tuning foarte agresiv, dar este ca si cum ai spune despre un culturist ca poate trece drept un slabanog, daca isi trage pe el un hanorac. Masina vine cu un set nou de jante, de 22 de inchi, cu un kit estetic ce cuprinde noi bare de protectie, precum si praguri modificate, dar si o noua evacuare.

Interiorul va rasfata pasagerii cu acelasi portocaliu, odihnitor, probabil, pentru cei cu apucaturi de albina. Pielea neagra primeste cusaturi portocalii, iar scaunele sunt de-acum disponibile in doua nuante: negru si...ai ghicit, portocaliu. Singura care mai salveaza situatia este consola de culoare negru-pian. Un instrument ale carui sunete nu vor iesi niciodata din boxele lui Range Rover Vesuvius.

sursa: Top Gear

Mercedes-Benz SLK 2012, surprins in timpul unor teste din SUA... Mercedes CLC Shooting Brake ar putea fi introdus în 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x