Un nou serviciu de car-sharing s-a lansat în Bucureşti. O echipă locală de antreprenori, finanţată de Neogen Capital, a lansat CityLink, cu o flotă de 150 de maşini

O echipă locală de antreprenori, finanţată de Neogen Capital, a lansat CityLink, un nou serviciu de e-car sharing, cu o flotă de 150 de automobile Toyota Yaris şi Toyota Corolla, disponibile în Bucureşti, toate cu propulsie hibridă şi cutie de viteze automată.

”Preţul începe de la 0,6 lei/minut plus 0,8 lei/km (în funcţie de tipul automobilului), cu un maxim zilnic de 140 de lei. În plus, prin intermediu opţiunii Park&Keep, CityLink permite şi rezervări de lungă durată, până la mai multe zile consecutiv, în funcţie de nevoile utilizatorului”, a informat vineri compania.

De asemenea, toţi utilizatorii automobilelor CityLink beneficiază de parcare gratuită în toate parcările din Bucureşti administrate de municipalitate, indiferent de timpul de staţionare.

“Oraşele inteligente au nevoie de mobilitate inteligentă, iar serviciile de tip car-sharing contribuie la eliminarea barierelor esenţiale din traficul Capitalei şi al întregii ţări – dependenţa de disponibilitatea altui şofer. În plus, prin utilizarea unor maşini hybrid contribuim activ şi la reducerea poluării”, declară Igor Grosu, CEO CityLink.

Fiecare automobil din flota CityLink are disponibil un scaun auto pentru copii, de tip înălţător, mai arată compania.

“Viziunea Neogen Capital este să sprijine proiecte cu perspective de creştere rapidă şi cu potenţial de revoluţie digitală. Nu suntem străini de zona de mobilitate urbană, am făcut deja un exit de succes cu Clever şi avem un portofoliu extins de investiţii, printre care BestJobs, Vivre, Casta, Frisbo sau Sailo”, afirmă Călin Fusu, CEO Neogen Capital.

Serviciul CityLink este accesibil printr-o aplicaţie mobilă dedicată, atât pentru utilizatorii de smarphone Android, cât şi pentru utilizatorii cu terminale IOS. Plata are loc automat, exclusiv prin intermediul aplicaţiei mobile.

Alte platforme de car-sharing active ăn Bucureşti sunt GetPony, Spark şi eGO.


Sursa : news.ro

5 dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana. Ce rochii au impresionat
Unele dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana continuă să impresioneze, la zeci de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021. Scorpionii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Brioșe cu dovleac. Desert de toamnă aromat și colorat
Pentru porția de desert dintr-un weekend petrecut cu cei dragi, îți oferim o minunată rețetă de brioșe cu dovleac. Este un desert de toamnă aromat și colorat, perfect pentru zilele de toamnă ruginie.
Catine.ro
Ultimele știri