Antena Căutare

Veste uriașă! Șoferii scapă de dat bani! Ce condiție trebuie să îndeplinești

Informația momentului pentru numeroși bucureșteni! Începând cu data de 1 martie, unii dintre șoferi scapă de plata parcărilor! Ce condiție trebuie să îndeplinești?

Veste uriașă! Șoferii scapă de dat bani! Ce condiție trebuie să îndeplinești Galerie
Bucureștenii au privit o veste bună din partea Metrorex

Persoanele care deţin abonamente lunare sau anuale la metrou vor beneficia de parcare gratuită la Terminalul Multimodal Străuleşti, începând din 1 martie, potrivit unui comunicat transmis vineri de Metrorex.

În cadrul acestui program-pilot, deţinătorii de abonamente Metrorex primesc parcare gratuită în Terminalul Multimodal Străuleşti pentru un interval zilnic de până la 13 ore, între orele 06:00-21:00.

În cazul depăşirii intervalului orar sau a duratei maxime de 13 ore a staţionării gratuite, şoferii vor achita integral preţul de parcare corespunzător staţionării, menţionează Metrorex.

Pentru restul utilizatorilor parcării, tariful va rămâne în continuare la 0,5 lei/oră.

Veste uriașă! Șoferii scapă de dat bani! Ce condiție trebuie să îndeplinești

Bucureștenii au privit o veste bună din partea Metrorex

sursa foto: antena3.ro

Bucureștenii au privit o veste bună din partea Metrorex

Scopul derulării proiectului-pilot este de a identifica modalităţi concrete de creştere a gradului de utilizare a parcării Park&Ride de la Terminalul Multimodal Străuleşti, prin introducerea unor noi variante de tarifare, menţionează Metrorex.

De asemenea, pentru o analiză exactă a oportunităţii proiectului, Metrorex va realiza un sondaj de opinie în legătură cu beneficiile şi gradul de satisfacţie al călătorilor cu metroul privind modalitatea de exploatare a parcării de tip Park&Ride.

Terminalul Multimodal Străuleşti oferă călătorilor acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafaţă (STB), parcare de tip Park&Ride şi săli de aşteptare. Terminalul Multimodal Străuleşti are acces direct în staţia de metrou Străuleşti şi este prevăzut cu scară rulantă, lift şi trotuar mobil, informează cei de la Agerpres.

Un nou serviciu de car-sharing s-a lansat în Bucureşti. O echipă locală de antreprenori, finanţată de Neogen Capital, a ... Toyota investeşte 1,2 miliarde de dolari în construcţia unei fabrici de vehicule electrice în China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x