Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Un utilizator Twitter a postat un videoclip cu mașina sa Tesla, care a devenit viral în scurt timp:"Cei de la Tesla nu au văzut ploaia înainte". Demonstrația care a luat cu asalt internetul

Un utilizator de Twitter a surprins rețeaua socială cu un videoclip postat pe 22 martie! Bărbatul a filmat momentul în care deschide portbagajul mașinii sale Tesla în timp ce plouă, iar apa se scurge direct în portbagaj.

Video: Demonstrația care a luat cu asalt internetul! Un utilizator Twitter a postat un filmuleț cu mașina sa Tesla, în care apa se scurge direct în portbagaj! Bărbatul este șocat de modul în care au gândit producătorii acest bolid de zeci de mii de euro: ,,Nimeni de la Tesla nu a văzut ploaia înainte''

Un utilizator de Twitter a surprins rețeaua socială cu un videoclip postat pe 22 martie! Bărbatul a filmat momentul în care deschide portbagajul mașinii sale Tesla în timp ce plouă, iar apa se scurge direct în portbagaj. Bărbatul a afirmat că în procent de 90%, firma Tesla nu a făcut niciun test pe ploaie, atunci când au produs acest model scump de mașină. Deși este frumoasă, mașina nu este deloc practică pe vreme ploioasă, deoarece mașina se inundă în timp relativ scurt.

"Nimeni de la Tesla nu a văzut ploaia înainte", a comentat omul despre designul vehiculului. Bărbatul nu specifică ce model este, dar cu toate acestea, masina pare a fi un model Tesla 3, prezentat în 2016 și distribuit din iulie 2017.
Filmarea s-a viralizat imediat, primind mai mult de 6.000 de distribuiri și mai mult de 21.000 de like-uri.

Vezi video:

Într-unul dintre ultimele lui postări, el a asigurat că vehiculele Tesla "sunt, în general, excelente".

El a subliniat că părerile negative despre companie și produsele sale "sunt împărtășite nebunește de multă lume", argumentând că "oamenilor le place să urască Tesla și vehiculele electrice în general".

Recomandari