Căutare Live

Veste bombă pentru șoferi! Prețul la benzină și motorină, schimbare uriașă! Ce anunță Guvernul

Vestea momentului pentru șoferii din România, care dețin mașini diesel sau pe benzină! Guvernul a anunțat ce se întâmplă cu prețul la motorină și benzină!

Șoferii români au și motive de bucurie, după ce noul Guvern a anunțat că va lua măsuri fiscale importante, printre acestea numărându-se și eliminarea supraaccizei pe carburanți, lucru ce va duce la ieftinerea prețului la benzină și motorină.

VIDEO TERIBIL | Un șofer român și-a omorât toată familia! Depășirea mortală a fost filmată

Astfel, odată ce noua lege va fi implementată, șoferii români care dețin mașini diesel sau pe benzină vor plăti mai puțini bani pentru carburanți.

Supraacciza pe carburanți a fost introdusă în anul 2014, în timpul Guvernului Ponta, având valorea de șapte eurocenți pe litru. Motivația a fost că banii folosiți vor fi folosiți la construirea de autostrăzi. Ulterior, Guvernul Ponta a dezvăluit că s-a produs o eroare și că banii intră, de fapt, la bugetul general.

Veste bombă pentru șoferi! Prețul la benzină și motorină, schimbare uriașă! Ce anunță Guvernul

Șoferii români vor da mai puțini bani pentru benzină și motorină

A fost scoasă în ianuarie 2017 și ulterior reintrodusă în toamna lui 2017, dar cu motivația că producătorii de carburanți nu au ieftinit îndeajuns de mult benzina și motorina și prețul fără taxe ar fi prea mare.

Un calcul făcut de cei de la capital.ro arată că dacă supraacciza la carburanți va fi eliminată, atunci prețul la motorină și benzină ar putea să scadă cu aproximativ 38 de bani pe litru.

Toți șoferii care au mașini diesel și pe benzină sunt privilegiați! Orban anunță schimbările pe care vrea să le aplice... Amenzi mai mici și cu 300 de lei pentru bicicliști. Parlamentarii au votat modificarea Codului Rutier...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Catine.ro
Ultimele știri
x