Antena Căutare

Vezi cum arata noul Bentley Continental GT

Mai usor si mai elegant decat predecesorul sau, noul Bentley Continental GT este cea mai buna solutie pentru transportul zilnic. Daca ai dubii, abtine-te!

Este Continental GT doar un Phaeton? Nu. Si chiar daca ar fi fost, nu era o catastrofa totala. Phaeton a fost o bijuterie tehnologica, un proiect nascut din vanitatea celor de la VW care nici nu s-au uitat la cat de mult ii costa sa-l produca, ceea ce a dus la o masina mai buna decat un S-Class. Nimeni nu a cumparat-o, dar a lasat in urma un hoit din care vulturii de la Bentley sa se infrupte.

Fiecare bucata de caroserie e noua. Si in interior, la fel. Partea mecanica e si ea noua. Insa totusi e nevoie ca eu sa scot in evidenta asta, pentru ca schimbarile sunt departe de a fi drastice. In continuare, e in mare masura un Bentley Continental GT. Ceea ce inseamna ca probabil ai deja o parere despre el. Daca imi dai voie, as vrea sa ma opresc o clipa pentru a ma asigura ca ai o minte deschisa. GT-ul a fost mereu privit cu ochi rai de comentatori.

2010/11/10//141671--8933.jpg

Pentru ca a venit vorba de distractie, W12-le de 6,0 litri dezvolta acum 580 CP la 6.000 Rpm si 700 Nm incepand cu 2.000 Rpm. Merge pana la 318 Km/h iar 100 Km/h vin in 4,6 secunde. Cutia automata cu sase trepte are programul „quickshift" de la Supersports, care iti permite sa scazi dintr-a sasea in a patra, sau chiar a treia, intr-o clipa, atunci cand situatia o cere. Atat performantele cat si manevrabilitatea sunt ajutate de o scadere in greutate.

Citeste topgear.ro

Proiectul McLaren SLR 999: atac de panica... Amanare: Dotarea masinilor cu pneuri de iarna, obligatorie din 2011!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x