Antena Căutare

VIDEO! Atentie, soferi vitezomani! Politia Rutiera din Prahova are in dotare un Porsche 911 Turbo

Soferii care au facut o pasiune din a apasa pana la podea pedala de acceleratie si au drum prin Prahova, ar face bine sa se gandeasca de doua ori. Politia Rutiera este proaspata posesoare a unui bolid care atinge 330 de kilometri pe ora: Porsche 911 Turbo

Masina a fost confiscata in 2002, dupa ce in interiorul ei au fost gasite 60 de kilograme de stupefiante. Zece ani mai tarziu insa a trecut de partea cealalta a legii si e la fel de in verva.

Starneste invidia oricui o priveste trecand. Dar cand iti apare in oglinda retrovizoare, cu girofarurile pornite si la o viteza demna de un avion supersonic, nu poti decat sa te conformezi si sa tragi pe dreapta. Asta doar daca nu cumva conduci o masina de Formula 1.

Suficient pentru a prinde orice vitezoman dornic sa evite intalnirea cu politistii. Bolidul este cea mai noua achizitie a parcului auto al Politiei Rutiere din Prahova.

Insa pana sa devina celebra ca bolidul de la Rutiera, masina a fost cunoscuta ca Masina cu Droguri a Guvernului.

Bolidul consuma 16,5 litri de carburant la suta de kilometri, insa politistii spun ca acest lucru nu va fi o problema, in ciuda vocilor care s-au plans ca nu exista fonduri suficiente pentru deplasarile in trafic.


FOTO! Masina zburatoare a devenit realitate... Dacia lanseaza din aceasta luna seria limitata Story...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x