Antena Căutare

VIDEO! Bolizi de sute de mii de euro prezentati la Targul International Auto din Beijing

Numar record de masini la Targul International Auto din Beijing: marii producatori ai industriei automobilelor s-au inghesuit sa arate tot ce au mai bun, de la bolizi de sute de mii de euro, la masini de epoca reconstruite. Totul pentru a cuceri Asia, cea mai mare piata auto din lume.

Rosie, spectaculoasa, spatioasa si cu un pret de pornire de aproape 200 de mii de euro - este vorba despre primul Suv produs vreodata de Lamborghini. Iar din imagini pare ca va avea un succes urias, cel putin pe piata auto din Asia, cea mai mare din lume. Pentru cunoscatori, SUV-ul Urus de la Lamborghini este un bolid cu un motor V10, capabil sa dezvolte in jur de 600 CP.

Un alt model extrem de apreciat de specialistii prezenti la targul de masini de la Beijing a fost modelul KUGA, de la Ford, mult mai accesibil la pret si cu un interior spectaculos.

O masina care a atras privirile tuturor a fost un model Rolls Royce de epoca, adaptat insa zilelor noastre. In ciuda recesiunii si a unei cresteri economice lente din China, continentul asiatic reprezinta una dintre marile sperante ale producatorilor auto.

In total au fost prezentate la Targul International Auto de la Beijing 1.125 de modele nou-noute. Printre companiile care si-au scos bolizii la inaintare au fost si cei de la Ferrari sau Maserati. De ce atatea premieri auto la un singur targ de specialitate? Motivul e cat se poate de simplu: cererea mare de autovehicule de lux a pastrat China pe prima pozitie ca piata auto de desfacere, cu un total de 14, 5 milioane de masini vandute pe an. Iar asta inseamna cu doua milioane mai mult decat in Statele Unite.


Atentie! Permisul de conducere pentru mopede si scutere, obligatoriu din 2013... Adio, inmatriculari in Bulgaria! Dupa 90 de zile, politia poate retine numerele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x