Antena Căutare

VIDEO! Cursa campionilor: Sfarsit in zid pentru Kovalainen

Desfasurat la Düsseldorf, la sfarsitul saptamanii trecute, evenimentul Race of Champions a adunat in aceeasi arena nume celebre din lumea motorsportului, precum Alain Prost, Andy Priaulx, Tom Kristensen, Matias Ekstrom sau Heikki Kovalainen, intr-o serie de intreceri neconventionale, desfasurate in afara oricarui calendar competitional. Vorbind despre pilotul finlandez, fanii lui Kovalainen au avut parte in acest week-end de unul din acele momente in care respiratia se opreste brusc, iar ochii refuza sa trimita informatia corecta catre creier.

Pilotul Lotus Racing F1 a avut un accident violent la Race of Champions, in urma caruia a ramas inconstient pentru cateva momente. Kovalainen pilota un Audi R8 LMS argintiu si se intrecea cu Sebastien Loeb, aflat la volanul unui R8 LMS rosu.

La intravea in viraj, finlandezul a scapat bolidul de sub control si a spulberat mantinela, iar dupa o rotire si cateva impacturi violente, totul s-a terminat dupa ce masina s-a oprit in zidul de beton al circuitului.

Pilotul a ramas inconsient pentru cateva momente si a fost transportat la spital pentru ingrijiri, dar prietena sa, Catherine Hyde, care se afla si ea in masina, a scapat nevatamata.

Nu acelasi lucru se poate spune despre Audi-ul in care cei doi se aflau. R8-ul LMS de 500 de cai-putere si preparat special pentru a corespunde standardelor GT3 a fost avariat serios, iar suspenisa spate a masinii a fost distrusa in totalitate.

Dupa ce si-a revenit, Kovalainen le-a transmis fanilor, prin intermediul contului de Twitter, ca in timpul accidentului s-a simtit ca un pasager, dar ca in prezent totul este in regula. Finlandezul a debutat la Race of Champions in 2004, cand a uimit asistenta cu prestatia sa, prea buna pentru un incepator.

Sursa: Top Gear

VIDEO! Vezi ce oferte au dealerii auto in aceasta perioada!... Audi Quattro Concept - Reteta performantei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x