Antena Căutare

VIDEO! O alta masina clonata a aparut pe strazile din Bucuresti

O noua masina clonata a aparut, in Bucuresti! De data aceasta, directorul unei societati care detine mai multe autoutilitare a crezut ca are probleme cu ochii, cand l-a depasit in trafic o masina care parea a fi chiar cea condusa de el. Culoarea, numarul de inmatriculare si, mai tarziu a aflat, talonul autovehiculului, erau identice.

Angajatii societatii au crezut ca au, pe rand, vedenii, cand au observat in trafic, o masina care nu doar ca arata identic cu aceasta, dar avea si acelasi numar de inmatriculare. Cateva luni mai tarziu, un alt angajat a dat, in trafic, de clona masinii. A urmarit-o pana s-a oprit. Intamplarea a facut ca un echipaj de politie sa fie prin zona. Asa au intrat si oamenii legii pe fir.

Itele povestii ar putea fi mai incurcate decat par la o prima vedere. Politistii trebuie sa le descalceasca. Nu doar numerele de inmatriculare ale autoutilitarelor erau identice, ci si documentele. Asa ca cercetarile ar putea fi mult extinse pentru a vedea daca nu cumva poate fi vorba despre o intreaga retea de falsificatori.

Politistii s-au sesizat cu privire la savarsirea unei infractiuni de fals in inscrisuri oficiale, cu privire la un autoturism depistat in trafic. Politistii l-au identificat pe soferul masinii cu numar clonat, iar acesta a povestit ca ar fi primit autoutilitara de la o alta persoana, in contul unei datorii.

Pana la finalizarea anchetei, masina a fost confiscata. In Bucuresti, au fost, pana acum, inregistrate doua astfel de plangeri. Cel mai cunoscut este cazul unui Volvo clonat, descoperit intr-un service din Balta Alba. Pana acum, ancheta pare sa bata pasul pe loc. Intre timp, proprietarii masinilor cu numere clonate, se roaga ca ,,sosiile" sa nu fi fost implicate in niciun fel de activitate necurata.

Dacia Lodgy, la Eurovision... Primul contact: Porsche Boxster S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x