Antena Căutare

VIDEO! Solutii eco de cosmetizare a masinii

Iubiti mediul, dar nu va permiteti o masina ecologica? Puteti ajuta totusi planeta daca folositi produse eco de intretinere a autoturismului. Nu cer nici multa apa si nici nu sunt foarte costisitoare. Ne convingem impreuna mergand un minut si jumatate la targul auto din Capitala.

Se stie ca romanii isi iubesc masinile, asa ca nu se uita la bani atunci cand le cumpara. Dar se zgarcesc apoi la intretinere. Producatorii de solutii de curatat vin insa cu solutia perfecta, care ofera ultima fita: spuma colorata.

Mai mult, cei care se gandesc la mediu isi pot spala masina cu aburi. Ar mai fi, totusi, o varianta - spalarea masinii acasa, cu o solutie rapida, de numai 14 lei.

Si cum proprietarii de autovehicule petrec mult timp in masina, aceasta trebuie neaparat sa miroasa bine. Asa ca producatorii de odorizante au scos pe piata parfumul din bricheta masinii.

Puteti spune adio si racletei de curatat parbrizul, pentru ca acum e suficient sa apasati un buton, iar masina se va dezgheta singura in doar cateva minute. Totul se realizeaza din telecomanda sau din telefon, fara sa porniti motorul. Pentru acest confort platiti, insa, pana la 1.600 de euro.

VIDEO! Chevrolet Camaro ZL1, pe Nurburgring - Mai tare ca SLS AMG si M3 GTS!... Istoria Porsche Rennsport, prezentata in cateva minute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x