Căutare Live

VIDEO! Un cal suparat a lovit cu copita un Ferrari

Caii si caii putere nu formeaza o echipa prea buna. Asta reiese din imaginile surprinse pe o sosea din Shanghai unde un cal loveste fara ezitare un Ferrari care i-a taiat calea.

In timp ce conduceau pe o sosea aglomerata din orasul chinez, soferii a doi bolizi, un Ferrari 458 Italia si un Lamborghini Aventator, au fost nevoiti sa se opreasca la trecerea unor cai.

De teama ca animalele le-ar putea lovi masinile, soferii au inceput sa claxoneze, dar nu au facut altceva decat sa ii enerveze pe cai. Gelos pe autoturismul care i-a furat imaginea pentru a o folosi ca si sigla, un cal a lovit Ferrari-ul langa care se afla.

Presa internationala sustine ca proprietarul masinii nu a depus plangere, iar daunele nu au fost semnificative.

Un Ferrari 250 GTO a devenit cea mai scumpa masina vanduta vreodata... Atentie, soferi! Amenzile rutiere, contorizate pe net...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri