Antena Căutare

VW lanseaza Polo si Golf STYLE, promovate de celebrul Karl Lagerfeld

Volkswagen a lansat un pachet optional special pentru Polo, Golf si Golf Plus, campania de prezentare a acestora fiind asigurata de celebrul designer Karl Lagerfeld, relateaza Worldcarfans.com.

Editiile speciale STYLE ale variantelor Polo si Golf vin cu optionale economice, ce includ jante din aliaj usor, lampi de ceata, geamuri laterale si spate fumurii si inscriptia STYLE. Pachetul STYLE-Plus adauga un plafon panoramic sau trapa, plus un alt set de jante din aliaj.

VW Polo STYLE costa 14.075 euro in Germania, clientul economisind 1.885 euro cu acesta, fata de achizitionarea optionalelor separat.

Pentru Golf STYLE preturile incep de la 18.825 euro, reprezentand o economie de 2.335 euro pentru clienti. Cei care aleg pachetul STYLE-Plus vor economisi pana la 865 euro.

Pachetele STYLE sunt disponibile si pentru Golf Plus si Golf wagon. Oferta STYLE este disponibila in Germania din 23 decembrie.

FOTO! Facelift Mecedes C Class... DRIVE TEST: Chevrolet Orlando - un monovolum cu gene americane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x